Hallo lieve allemaal,

Er is vandaag om 19:00 een persconferentie geweest waarin de maatregelen tegen bespreiding van het Coronavirus zijn aangescherpt .

Helaas houdt dit voor ons in dat we tot in ieder geval 6 April onze deuren moeten sluiten.

Op de persconferentie werd gezegd het “advies” maar we hebben een duidelijke mail ontvangen met alle nieuwe maatregelen waarin staat:

– voor kappers, schoonheidsspecialistes en andere in de zogenaamde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging geldt tot 6 april dat zij helaas hun beroep niet meer mogen uitoefenen.

DEZE MAATREGEL GAAT PER DIRECT IN!

Voor iedereen die een afspraak heeft staan tussen 24 maart en 6 april zal deze helaas komen te vervallen. Wel kun je na deze datum online afspreken, maar mochten de maatregelen worden verlengd zullen we deze ook moeten afzeggen.  We zullen dindagochtend op de zaak zijn voor eventuele product aankopen en/of vragen. Daarna zullen we beperkt telefonisch en via mail bereikbaar blijven.

Houd onze website, social media en je mail in de gaten. We houden je hier op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Heb je producten nodig kan dit in overleg en uitsluitend op afspraak gehaald worden uit de salon.

Mochten er vragen zijn zal ik er voor open staan deze te beantwoorden en je te helpen in deze rare tijden.

Verder wil ik jullie bedanken voor jullie steun en begrip en hoop ik, Ester en daarmee natuurlijk mijn hele team jullie zo snel mogelijk weer te zien in de salon.

Alle liefde en goeds gewenst, blijf gezond en let op elkaar.

Liefs,

Ester Miranda Esmee Johanna Lisanne en Naomi