Ester van Delden

Ester van Delden

Eigenaar, Kapster, Visagist

Mijn naam is Ester van Delden, absoluut een zeer gepassioneerd kapster en visagiste die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen en toevoegingen voor mijn salon. Elke dag sta ik nog steeds als een kind in een snoepjeswinkel in mijn salon en alles aan ons mooie vak vind ik leuk, met een kleine voorkeur naar totale make-overs. Het meeste geniet ik als mijn klant stralend de deur uitloopt met een nóg mooiere versie van zichzelf.

Miranda Savenije

Miranda Savenije

Kapster

Ik ben Miranda en sinds 2015 werkzaam bij Mooijzó!, en vanaf 1996 in het kappersvak. Elke dag geniet ik nog van de uitdaging en veelzijdigheid dat ons mooie vak te bieden heeft. Net zoals mijn collega’s is alles even leuk, maar is mijn sterkste kant toch het knippen. Elke dag weer geniet ik ervan als mijn klant tevreden de deur uit gaat.

Esmee Hepping

Esmee Hepping

Kapster

Ik ben Esmee Hepping , ik ben op dit moment nog druk met mijn opleiding af te ronden om daaraan sluitend de opleiding voor nagelstyliste te starten. Ik ben al jaren werkzaam bij MooijZó! en zal mij vooral op het kleuren met aanvullend vooral extreme kleuren gaan richten in de salon. Verder zou ik graag willen meedoen aan wedstrijden en andere uitdagingen die het vak te bieden heeft.

Lisanna Klein

Lisanna Klein

tweede jaars stagaire

Johanna Schrijvers

Johanna Schrijvers

Schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Johanna Schrijvers,sinds 1996 gediplomeerd schoonheidsspecialiste.
Daarnaast  volg ik regelmatig trainingen om bij te blijven in dit beroep.
Het mooiste aan mijn vak vind ik het contact met klanten en samen werken aan een gewenst resultaat.
Ik laat graag mensen helemaal ontspannen en tot rust komen.

Vanaf heden op woensdag avond open.
Elke even week van 17:30 tot 20:00