Nagel verzorging

Naast huidverzorging biedt Extenso een professionele lijn nagelproducten.
Deze producten zijn gericht op de verzorging en bescherming van nagels en nagelriemen.

Base Coat
Deze onderlak geeft een intensieve bescherming aan de nagels waardoor ze minder snel breken en splijten. Door de actieve ingrediƫnten worden de nagels op een natuurlijke wijze verzorgd en beschermd en wordt nagelverkleuring tegen gegaan.

Protector
Protector is coatlak die een harde beschermlaag op de nagels legt waardoor beschadiging van nagellak en de nagels wordt voorkomen en de nagels niet uitdrogen. Nagellak blijft langer en mooier op de nagels zitten en frist bovendien de kleur van de nagellak op. De Protector kan ook direct op ongelakte nagels aangebracht worden voor een mooie glans en een beschermend laagje tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Cuticle Beauty Oil
Deze nagelriemolie verbetert de conditie van de nagels en nagelriemen dankzij de toevoeging van amandelolie, citroenolie en vitamine E. De olie is zeer geschikt voor droge en broze nagels en verbetert de nagelgroei bij diegenen die last hebben van slecht groeiende nagels. Het voedt de nagelriemen en houdt ze zacht en soepel.

Cuticle Remover
Gezonde nagels beginnen bij gezonde nagelriemen. Extenso Cuticle Remover helpt bij het losmaken van de nagelriem en verwijdert op een zachte manier de dode en harde huid en weekt de lastige velletjes los, waardoor de groei van de nagels niet langer geblokkeerd wordt.

Nail Polish Remover
Deze Nail Polish Remover verwijdert, zonder de toevoeging van aceton, op een milde en zachte wijze nagellakken en nagelverharders.

Nail Polish
Deze nagellakken zijn eenvoudig dekkend aan te brengen en blijven perfect zitten. Tevens bieden kleurlakken een verstevigende laag aan de natuurlijke nagel.

 

Er zijn nu ook manicure workshops bij ons te boeken vraag naar de mogelijkheden!

Vanaf heden op woensdag avond open.
Elke even week van 17:30 tot 20:00