Aanbiedingen

Alleen op donderdag voordelig permanenten voor een all-in prijs van €55,-

Nu ook te boeken bij MooijZó!     Workshops

VISAGIE

Dit is een workshop waar je leert hoe je make up aanbrengt.  Deel 1 bestaat uit het aanleren van de basistechnieken en een mooie naturel/dag make up. Hierin leer je met je eigen make up een mooie viasagie aan te brengen. Er is ook make up aanwezig in de salon dus ook hier mag u gebruik van maken. Is ook uit te breiden door een deel 2 te volgen.

HAARSTYLING

Weet je niet wat je aan moet met je haar? Leer op deze avond hoe je je eigen haar de baas word of juist een anders te stylen dan dat je gewent bent.
Nieuw bij MooijZo …… WorkShop Haar Vlechten

HUIDVERZORGING

De basis van een mooie huid begint met een goede huidverzorging. Die verzorging begint met een grondige reiniging. Alleen een schone huid kan de ingrediënten van een (exclusieve) créme opnemen. In zes stappen leert u de volgorde van een goede verzorging.

MANICURE

Leer alles over de verzorging van je handen en nagels. Veel dames vergeten dat je handen je visitekaartje zijn en dat er ongemerkt vaak naar je handen gekeken wordt. Denk maar aan het afrekenen bij de kassa of iets noteren in je agenda. Belangrijk voor het hebben en houden van mooie nagels is een goede en consequente verzorging met de juiste producten.

 

Tijdens deze leerzame workshops leer je hier alles over. Er zal op deze avond een gezellige sfeer zijn waarin u een heerlijk kopje koffie en/of thee kun pakken en er eigengemaakt lekkers op tafel staat. Een leuke avond om je kennis bij te spijkeren samen met vriendinnen of juist ter ondersteuning van uw dagelijkse werkzaamheden.

Vanaf heden op woensdag avond open.
Elke even week van 17:30 tot 20:00